Max Pages
Het CMS dat met uw bedrijf meegroeit!
Contact opnemen

 
 
 
 

Max


4. 1) Max
Dit eerste menu-item brengt u altijd terug naar het startscherm van Max Pages. Vanaf hier volgt u één van de geboden opties om gebruik te maken van Max Pages: 

1. Snel bestaande informatie op uw website aanpassen.
De snelste manier om uw website aan te passen, gaat via de Quick-edit iconen op uw website. Deze iconen zijn alleen voor u zichtbaar wanneer u bent ingelogd in Max Pages en bieden u de mogelijkheid snel teksten te veranderen. Daarnaast kunt u het hoofd-menu van Max Pages gebruiken om naar snel naar de verschillende modules te navigeren.

2. Nieuwe content toevoegen of bestaande content opzoeken en aanpassen.
Maak hier een keuze voor het soort content dat u wilt toevoegen of aanpassen. Dit kunnen nieuwe pagina's, producten, bestanden of andere zijn.

3. Website instellingen
Hier past u bijvoorbeeld de menustructuur van uw website aan of kunt u zelf een indeling voor uw content artikelen en producten aanmaken. Maak hier een keuze welke instellingen u wilt wijzigen.

4. Stuur eenvoudig een gepersonaliseerde e-mailing
Om een gepersonaliseerde e-mailing te sturen, maakt u eerst een nieuwe mailing aan. Die mailing koppelt u vervolgens aan een nieuw adressenbestand. Dit adressenbestand kan het systeem automatisch halen uit de Members module van uw website, maar u kunt ook zelf een adressenbestand naar de server sturen en dat gebruiken. U kunt natuurlijk ook de adressen van een eerdere mailing opnieuw gebruiken.

5. Beheer
Genoemde keuzes bieden toegang tot het beheer van informatie die voor het gebruik van uw website is opgeslagen in uw database. Zo kunt u hier bijvoorbeeld naast de gebruikers van uw website ook hun orders, contracten en e-mailberichten opzoeken.

6. History
Hier ziet u een overzicht van de laatste 10 door u bewerkte items. Zo vindt u altijd snel terug wat recent gewijzigd is.Reageren

 
Verzenden