Max Pages
Het CMS dat met uw bedrijf meegroeit!
Contact opnemen

 
 
 
 

Gallery


Een toevoeging op uw website om in een klik een complete fotogallery aan te maken. In de gallery geeft u de titel in, eventueel nog een introtekst of u koppelt het aan een redactieartikel, en daarna upload u de foto's die u wilt publiceren. Dat kan een voor een, maar kan ook door een zip-bestand met alle foto's ineens te uploaden. U stelt de grote van de thumbs en de foto's in, en Max Gallery genereert automatisch de thumbs met de foto's. Tot slot bepaalt u het grid, oftewel hoeveel rijen en kolommen u wilt per pagina en album. Staat het album online dan zien de bezoekers een fraaie gallery van uw foto's, met de grote formaten in een handige overlay. 

 

Zoeken en overzichtslijsten gallery

Het eerste scherm net als bijna elke module geeft een aantal velden waarmee u content uit uw database kunt opzoeken. Het resultaat van uw zoekopdracht is een lijst met content items welke gesorteerd kan worden met de titels van de kolommen.  Klikt u simpelweg op de gewenste regel dan gaat u automatisch naar een gedetailleerd overzicht van dat artikel.

 

Gedetailleerd overzicht gallery

De detailpagina van een gallery is middels een aantal tabs in de linker kantlijn overzichtelijk ingedeeld.

 

 • Album
  Deze tab bevat de algemene informatie die het systeem gebruikt om uw fotoalbum online te plaatsen in uw website.
  Status, pull-down met de keuzes Nieuw, Online of Offline. Alleen wanneer een gallery de status online heeft is deze publiek beschikbaar voor uw website.
  Naam, de naam van het de betreffende foto gallery/album.
  Omschrijving, korte omschrijving van de gallery. Deze wordt gebruikt in de overzichtslijst op uw website van alle galeries.
  Album foto, is de gekozen foto uit alle afbeeldingen die gebruikt wordt in bijvoorbeeld de overzichtslijst. Zou dus een indruk moeten geven van wat er in deze gallery te vinden is aan beeldmateriaal.
  Afmetingen foto en Afmetingen thumbnail, Hier vult u de systeemwaarden in die gebruikt worden bij het automatisch schalen van de door u ge-uploade afbeeldingen.
  Foto's per pagina en Aantal kolommen, is om te bepalen hoe het huidige album op internet aan uw bezoekers gepresenteerd zal worden. Als u bijvoorbeeld kiest voor 1 foto per pagina genereert het systeem automatisch links naar de volgende pagina met foto('s).
  Sorteer foto's op, bepaalt op welk veld het systeem sorteert bij het tonen van uw afbeeldingen.
  Sorteer volgorde, bepaalt de volgorde van het hiervoor gekozen veld.
  Upload batch, hier kunt u middels het uploaden van een ingepakt zip bestand in een keer een hele set met uw foto's/afbeeldingen uploaden.
   
 • Foto's
  In de tab foto's heeft u de mogelijkheid om alle foto's van dit album in te zien en eventueel te verwijderen. Ook kunt u hier met de knop "Nieuw" een losse afbeelding toevoegen. Elke afbeelding heeft drie iconen. De eerste is een camera. Een klik hierop set de gekozen afbeelding als album foto. De tweede is om een afbeelding uit de gallery te verwijderen. De derde is op de afbeelding in originele afmetingen te bekijken.
   
 • Overig
  In het blok weergave kiest u voor de manier waarop uw bezoekers uw foto's gepresenteerd krijgen wanneer ze een kleine afbeelding aanklikken.

  Content
  Selecteer een artikel, toont een pull-down van alle voor u beschikbare online content artikelen. Wanneer hier een artikel gekozen wordt zal dit artikel boven uw gallery getoond worden. Voor het gemak kan er ook snel door de titels van uw content database gezocht worden om zo snel het juiste artikel te vinden.

  Tonen op sites (optioneel), wanneer het CMS meerdere websites van uw organisatie beheert kunt u hier aankruisen voor welke sites de image gallery beschikbaar is.
   


Reageren

 
Verzenden