Max Pages
Het CMS dat met uw bedrijf meegroeit!
Contact opnemen

 
 
 
 

FAQ

U kunt op uw website Veelgestelde vragen (Frequently Asked Questions) toevoegen door in het menu een knop aan te maken die verwijst naar de FAQ's. (Menu beheren)


De opbouw van de FAQ-module is op veel punten vergelijkbaar met de Content-module. Dus ook in deze module is er een referentienummer dat verwijst naar een FAQ die kan bestaan uit verschillende vragen en versies. Lees voor meer uitleg over de structuur hoe deze FAQ's worden bewaard in het hoofdstuk Content Inleiding.


Deze module is opgebouwd uit 3 pagina's:

  1. Zoek FAQ items
  2. Overzicht met zoekresultaten
  3. Het scherm waarin men de vragen en antwoorden kan wijzigen

Zoek FAQ items

 

Voor het doorzoeken van de FAQ items gelden dezelfde regels als bij het doorzoeken van de content.
 

Overzicht met zoekresultaten

Voor het interpreteren van de zoekresultaten kunt u dezelfde richtlijnen aanhouden als bij de zoekresultaten van het zoeken door content.

 

Het bewerken van de 'Veel Gestelde Vraag'

De FAQ-module heeft veel overeenkomsten met de content-module. Overeenkomstig de content-module heeft het editscherm de volgende knoppen:

  1. Tabbladen
  2. Publiceer
  3. Vraag (=Tekst in de content module)
  4. Antwoord (=Tekst in de content module)
  5. Tonen op sites

Tabbladen
De tabbladen boven in het scherm geven direct een goed beeld van wat er op dat moment aanwezig is m.b.t. het referentienummer dat verwijst naar deze FAQ. Wilt u alvast een nieuwe versie aanmaken van een reeds bestaande vraag, klik dan op het tabblad 'nieuwe versie'.
 

Publiceren

U kunt van te voren bepalen wanneer een vraag van status moet wisselen. Over het geautomatiseerd wijzigen van de status van een vraag kunt u meer lezen in het hoofdstuk Content Inleiding.


Vraag

In dit veld kunt u de vraag invoeren. Op de website waar uw FAQ's te zien zijn, komt in eerste instantie alleen een overzicht te staan met de vragen. Als u op uw website op een vraag klikt, komt het antwoord op de vraag daaronder tevoorschijn.


Antwoord

Het antwoord kunt u invullen door op de knop 'wijzig' te klikken. U komt dan in de FCK-editor terecht, waarin u uw antwoord kunt vormgeven.

Tonen op sites
Onder het kopje 'Tonen op sites' kunt u aangeven op welke 'affiliates' (=sites) de betreffende FAQ terug te vinden moet zijn.Reageren

 
Verzenden