Max Pages
Het CMS dat met uw bedrijf meegroeit!
Contact opnemen

 
 
 
 

Content Categorieën


Met de module Content categorieën kunt u naast een aantal vaste systeemcategorieën zelf een indeling bepalen waaronder uw pagina's te vinden zullen zijn. Zo kunt u zelf pagina's groeperen om ze op een overzichtslijst bij elkaar te zetten. Ter illustratie: u kunt een categorie nieuws aanmaken met daarbinnen eigen rubrieken als sport, economisch, techniek enz.

Als u vervolgens uw content artikelen in de database koppelt aan de door uzelf gemaakte categorieën, kunt u daarmee uw hele website indelen. Wanneer u dit menu aanklikt, komt u direct binnen in de boomstructuur van "Content categorieën".

Categorieën
In dit blok vindt u aan de linkerkant een boomstructuur van folders. Deze folders vertegenwoordigen uw categorieën en subcategorieën.

Onderin vindt u twee knoppen: "Opslaan" en "Annuleren". Wanneer u door te slepen met uw categorieën deze anders ingedeeld heeft, dient u op "Opslaan" te klikken om uw wijzigingen vast te leggen.

Categorie wijzigen
Als u aan de linkerzijde een bestaande categorie aanklikt, worden in dit blok de velden geladen waarmee u een tekstuele wijziging kunt uitvoeren.
'Naam (Taal)' is een tekstveld waarmee u een wijziging aanbrengt in een categorienaam.  Ook kunt u daar met de knop 'Verwijderen' de hele categorie verwijderen. Dit heeft geen invloed op de gekoppelde artikelen, deze blijven in uw database bestaan.

Categorie toevoegen
'Parent' is een pull-down menu waarmee u snel bepaalt waaronder uw nieuwe categorie gaat vallen. Mocht u hier iets vergeten te kiezen dan komt uw nieuwe categorie onderaan de boomstructuur te staan en zult u die zelf naar de juiste folder of plek moeten slepen.
In 'Naam (Taal)' typt u de naam van uw categorie inclusief de eventuele vertalingen.
Let op dat op de uitgebreide overzichtslijsten deze categorienamen ook zichtbaar kunnen zijn voor uw bezoekers.
De knop 'Toevoegen' voegt de nieuwe categorie toe aan de structuur.

Reageren

 
Verzenden