Max Pages
Het CMS dat met uw bedrijf meegroeit!
Contact opnemen

 
 
 
 

Bestandsbeheer


In Bestandsbeheer worden o.a. pdf's, docs en films geupload naar de server, en kunnen ze worden gearchiveerd of verwijderd. Het grote voordeel van bestandsbeheer versus media is dat het systeem maskeert wat het werkelijke pad op de server is. Hierdoor kunt u bestanden beschikbaar maken voor bijvoorbeeld alleen ingelogde gebruikers en ze systeembreed laten vervallen op een bepaalde datum. Ook versiebeheer en een download counter zijn geïntegreerd.

 

Zoek bestanden

Het eerste scherm geeft - net als bij bijna elke module - een aantal velden waarmee u bestanden in uw database kunt opzoeken. Het resultaat van uw zoekopdracht is een lijst met bestanden welke gesorteerd kan worden op de titels van de kolommen. De lijst geeft u snel inzicht in de belangrijkste informatie van de gevonden bestanden. Ook kunt u vanuit deze lijst direct een of meerdere bestanden selecteren om te verwijderen. Klikt u op de gewenste regel, dan gaat u automatisch naar een gedetailleerd overzicht van dat bestand.

 

Gedetailleerd overzicht bestand

De detailpagina van een bestand is middels een aantal blokken overzichtelijk ingedeeld.

 • Bestandsbeheer
  Deze tab bevat de meest belangrijke informatie van uw bestand.
  Naam, de gepubliceerde en zichtbare naam van uw document.
  Bestand, een link naar het bestand.
  Orgnaam, de originele naam van het ge-uploade bestand.
  Gedownload, de downloadcounter van het bestand.
  Upload, een browser input veld voor het uploaden van een nieuw of vervangend bestand.
   
 • Status
  Deze tab geeft u de opties die nodig zijn om dit bestand op uw website te publiceren. Dit kan op een bepaalde datum of voor een bepaalde periode.
  Status, de actuele status van het bestand. Nieuw, Online of Offline. Alleen wanneer een bestand de status online heeft is dit publiek beschikbaar voor uw website.
  Zichtbaar, bepaalt de tijdsperiode: wanneer en voor hoelang het bestand publiek beschikbaar is. Het systeem zet uw bestanden elke nacht automatisch van nieuw naar online en van online naar offline en houdt daarbij rekening met de door u opgegeven tijdsperiode.
   
 • Tonen op Sites (optioneel), wanneer het CMS meerdere websites van uw organisatie beheert, kunt u hier aankruisen voor welke sites het bestand beschikbaar is.

 

 Reageren

 
Verzenden