Max Pages
Het CMS dat met uw bedrijf meegroeit!
Contact opnemen

 
 
 
 

Hoe werkt Max Pages


INLOGGEN 

U kunt gebruik maken van MAX met elke willekeurige internet browser. Echter, voor een volledig functioneren van alle modules is het wenselijk gebruik te maken van Internet Explorer 7.0 of Mozilla FireFox 2.0 en hoger of Safari 3.0 en hoger.
 

Door de URL http://[websiteURL]/max in de URL-balk van uw browser in te voeren, wordt u naar het inlogscherm van MAX geleid. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de button 'inloggen'.
 

Als u bent ingelogd in MAX ziet u bovenaan in uw browser de MAX Menubalk met een uitklapmenu.


MAX MENU

 

figuur

 

 

Het MAX systeem is opgedeeld in verschillende modules. Afhankelijk van uw privileges zijn er voor u verschillende modules binnen MAX toegankelijk gemaakt. In het bovenstaande voorbeeld ziet u het uitklapmenu. In dit voorbeeld ziet u de volgende items altijd verschijnen, ongeacht uw privileges:
 

Als u op het 'help' icoon klikt, opent de helpfunctie. Hij springt automatisch naar het hoofdstuk dat hoort bij de module die op dat moment in het MAX scherm geopend is.
 

In het uitklapmenu ziet u het volgende altijd bovenaan staan:

Kies...
- Home Max
- Website
- Logout

Deze drie menu-items werken als volgt:

  • Als u 'Home' selecteert, zult u naar de beginpagina van MAX gaan. Hier kunt u berichten lezen die gepost zijn door de ontwikkelaars van MAX om u op de hoogte te brengen van veranderingen en aanpassingen aan MAX.
  • Selecteert u 'Website' dan verlaat u de MAX omgeving en gaat u naar uw website. U logt niet uit en u zult zien dat de MAX menubalk boven de website verschijnt. Verder zult u kleine MAX menubalkjes op de website terugzien.
  • Als u helemaal klaar bent met het bijwerken van de website moet u altijd 'Logout' in het menu selecteren. U verlaat MAX definitief en zult bij een volgend bezoek opnieuw moeten inloggen via de URL http://[websiteURL]/max.

 

MAX MODULES

In het MAX uitklapmenu ziet u verder de volgende items staan:

Website
-Content
-FAQ
-Menu
...etc
 

In bovenstaand voorbeeld is 'Website'' een van de beschikbare modules in MAX met als submodules Content, FAQ, Menu en nog een paar andere submodules. Door een item in het menu te selecteren, gaat u naar de onderhoudsmodule. De volgende modules zijn de modules die op basis van uw privileges voor u toegankelijk zijn én waarvoor een helptekst aanwezig is:

[modules]


Navigeer altijd met de knoppen van MAX tussen de verschillende modules en pagina's. Gebruik nooit de knoppen in de menubalk van de browser om terug te bladeren. Onderaan de pagina's vindt u altijd de navigatieknoppen om bijvoorbeeld een pagina terug te gaan.
Reageren

 
Verzenden