Max Pages
Het CMS dat met uw bedrijf meegroeit!
Contact opnemen

 
 
 
 

MAX menu-icoon


Het Max menu-icoontje of menubalkje

Het bovenstaande MAX icoon is eigenlijk een menubalkje met 4 functies. Dit menubalkje komt op diverse plekken in uw website tevoorschijn als u bent ingelogd in MAX. Als u bent ingelogd in MAX verschijnt altijd de grote MAX menubalk boven uw website.

Het bovenstaande MAX icoon verschijnt op die pagina's op uw website waarvoor u als ingelogde gebruiker privileges heeft om er wijzigingen op aan te brengen.
 

Als u op het vergrootglas klikt, gaat u in MAX naar de zoekfunctie van de betreffende module om te zoeken naar content-artikelen (=website teksten)

Klik op het plus icoontje om een nieuw content-artikel aan te maken. U wordt doorgestuurd naar de betreffende MAX module waar direct een nieuw content-artikel wordt aangemaakt.

Het kleine MAX menubalkje verschijnt altijd gezamenlijk met een tekst, afbeelding of een ander item dat gewijzigd kan worden. Als u het betreffende stuk tekst etc. wilt wijzigen, dan klikt u op het potloodje om direct naar de bijpassende MAX module te gaan om de teksten en afbeeldingen aan te passen.

Als u het MAX menubalkje wilt sluiten, klikt u op het kruisje. Het menubalkje wordt daarmee tijdelijk 'verhuisd' naar de grote MAX menubalk boven in het scherm. Er verschijnt een nieuwe 'toon' button in de grote MAX menubalk. Als u hierop klikt, worden alle gesloten MAX menubalkjes weergegeven.
 

Privileges

Het kan voorkomen dat u niet alle vier icoontjes in het menubalkje ziet verschijnen. Dit heeft te maken met de privileges die aan u zijn toegewezen door de webmaster of systeembeheerder. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld niet de privileges hebt om een nieuw contentartikel aan te maken, maar dat u bestaande artikelen wel mag wijzigen. Het plus icoontje zal dan niet verschijnen, maar het potloodje wel.
 

Bij welke modules

Het MAX icoontje kan bij de volgende submodules tevoorschijn komen:

  1. Content - (Redactie-artikelen)
  2. FAQ (Veel gestelde vragen op uw website)
  3. Menu
  4. Spotlight
  5. Weblog

Het icoontje komt soms ook voor op andere plekken, bijvoorbeeld op een startpagina bij een overzicht van nieuwsberichten of boven een contactformulier. Dit zijn eigenlijk content-artikelen die toegewezen zijn aan een bepaalde positie op de website. Deze content-artikelen bezitten dan de categorie 'positionering'. In de meeste gevallen zijn er meer MAX icoontjes op de pagina aanwezig omdat er bijvoorbeeld een MAX spotlight en een menu en een content-artikel zichtbaar zijn, die allemaal in MAX aan te passen zijn.

 Reageren

 
Verzenden